A Puli Állatvédő Egyesület 2012. őszén került bejegyzésre Debrecenben. Megalakulásunk célja, hogy bajba jutott, utcán elő, kóbor állatokon segítsünk és a debreceni gyepmesteri telepre-együtt működve a gyepmesterekkel- bekerült vagy gazdájuk által leadott kutyákat új gazdához juttassuk.

A szervezetünk célja ivartalanítás népszerűsítése, állatvédelmi mozgalom fejlesztése, élővilág értékeinek védelme, kóbor ebek számának csökkentése regionális szinten, valamint az örökbefogadás népszerűsítése széles körben, az emberek felvilágosítása a helyes állattartás szabályairól.

Eddig, mint önkéntes állatvédők dolgoztunk és mentettünk, de 2012. év szeptemberétől egyesületi keretek között végezzük munkánkat. Mostanra már nemcsak a gyepmesteri telepről, hanem Debrecen, Hajdúsámson, Martinka és Hajdúhadház utcáiról is mentjük a kutyákat.

Egyesületünk gondozásában csaknem száz kutya van,ellátásukat állami és önkormányzati támogatás nélkül,önerőből és pár magánszemély időszakos támogatásával próbáljuk zökkenőmentesen megoldani.

Idén júliusban egy nagy álmunk vált valóra. Debrecen határában sikerült egy tanyát vásárolnunk, ahol létrehozhattuk a régóta áhított menhelyünket. Itt a már meglévő épületeket alakítottuk át és ahogy pénzünk engedi építjük fel sorba a kenneleket.

Sajnos ideiglenes befogadóink száma korlátozott, ezért keresünk olyan állatszerető embereket, akik elhivatottak az állatvédelem iránt és kedvet éreznek hozzá, hogy segítsék egyesületünk munkáját, hogy minél több árva, sérült kutyát és cicát tudjunk szerető családba juttatni az utcáról és gyepmesteri telepről.

Valamint toborzunk olyan szimpatizánsokat akik támogatni tudják ezen árva állatok orvosi költségeit, ivartalanítását és befogadását ideiglenesen.

Adataink:

Név:

Puli Állatvédő Egyesület

  

Adószám:

18295373109

Számlaszám:

11738015-20002987

IBAN:

HU76 1173 8015 2000 2987 0000 0000

BIC, SWIFT:

OTPVHUHB

Aki kedvet érez a Puli Állatvédő Egyesülettel való együttműködéshez a következő módokon jelezheti felénk: 
E-mail: puli.debrecen@hotmail.com
Mobil: 06(70)949-1038, 06(70)949-1029